Even een tijd er tussenuit zijn doet een mens goed. Soms moet je namelijk even opladen en na drie jaar geen vakantie had Bakkertje dat blijkbaar toch even nodig. Wanneer je het mentaal even niet meer trekt, vanwege het nieuws, het drastisch veranderen van het dagelijks leven en andere tegenslagen… En daarbij ook nog eens fysiek bent achteruit gegaan: Thuiswerken, niet sporten en lekker makkelijk vreten bestellen… Dan is het zaak om jezelf een spreekwoordelijke schop onder je hol te geven om aan jezelf te werken voordat de dingen alleen maar erger worden.

Dus voor wie zich afvraagt: Nick, waar heb je in godsnaam uitgehangen afgelopen weken? Ik was hoogstwaarschijnlijk aan het fietsen, trainen in de sportschool, familie aan het bezoeken, met een leuke dame op date of proberen een redelijk gezond, maar lekker gerechtje in elkaar te flansen of naar een glorieuze Max Verstappen aan het kijken… Want wat was dat fantastisch op Silverstone… Anyways, we zijn weer terug en we gaan ons weer focussen op de markten.

We gaan ons verder proberen af te sluiten van al het andere ruis. Simpel gezegd als ik mijn twintiger jaren had willen verkloten, dan was ik, in tegenstelling tot de suggestie hieronder, wel het leger ingegaan ofzo…

Dit blijft ook nog wel een dingetje de komende tijd. VS versus China… Nu de mislukte angstcampagnes rond een “pandemie”, een rassenstrijd vrijwel mislukt zijn zou het mij niet verbazen als de volgende stap een soort koude oorlog tussen de VS en China wordt… met natuurlijk alle gevolgen van dien.

Right for the wrong reason

Terwijl we er tussenuit waren gebeurde er ook iets moois. Het aandeel Opgen steeg op een dag met 50% en meer en daardoor werd ons meegegeven koersdoel van $3,30 bereikt en werd onze automatische verkooporder daarop uitgevoerd.

Ook kwamen we de grap van deze eeuw tegen. Want niemand minder dan Warren Buffett heeft Barick Gold gekocht. Begin april hebben we een rapportje gemaakt over de goudmijnaandelen. Dus ook die kunnen we in onze zak steken. Thanks Warren! Don’t get bald and buy some gold 🙂

Verder in het nieuws vandaag. Goldman over de banen…

New York boort zichzelf verder de afgrond in…

Gaan we voor de nieuwe all time high vandaag?

Eigenlijk is het eerste waar je mee moet beginnen voor je gaat beleggen je eigen personal finance. Een beetje een dooddoener, maar wel de waarheid. Veel succes nog vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *