Als u informatie over beleggen inwint, dan wilt u natuurlijk dat dat een betrouwbare partij is met een goed trackrecord.

Nick Bakker is een bekende naam uit de Nederlandse beleggerswereld. Bakker werkt al sinds zijn twintigste jaar dagelijks met, op of voor een effectenbeurs. Als Market Watcher bij IEX verzorgde hij dagelijks beurscommentaar. Als daghandelaar op de Amsterdamse effectenbeurs handelde Bakker in diverse effecten op Beursplein 5 en vervolgens deed Bakker sales activiteiten voor de NPEX-effectenbeurs. Bakker heeft een groot netwerk met diverse professionals uit de effectenwereld. 

In bijdrages op BiedLaat schrijft Nick Bakker analyses en columns met daarin concrete kooptips die zeer veel potentieel kunnen hebben. Op deze pagina vind u een overzicht van de zeer succesvolle koop en verkooptips die eerder door Nick Bakker zijn gegeven.

Op 28 januari gaf Nick Bakker voor de leden van BiedLaat een koopadvies op Novacyt. Het aandeel is sinds het koopadvies van €0,20 naar meer dan €2 gestegen. Slechts een aantal dagen later volgde een persbericht van Novacyt over dat de verkopen van detectiekits voor het detecteren van het coronavirus van start waren gegaan. De leden van BiedLaat staan op een winst van meer dan 950%!

Exclusieve kooptips voor aandelen voor korte termijn

Op 4 november 2019 gaf Nick Bakker op nbakker.com een koopadvies op Maxar Technologies. Het aandeel is sinds het koopadvies van $11 naar $19 gestegen. Eind december volgde een overnamebod op een onderdeel voor $750 miljoen. De leden van BiedLaat staan op een winst van meer dan 70%!

Nick Bakker schreef voor Beursgenoten een analyse over Chembio Diagnostics. Deze werd in het weekend van 14 en 15 maart gepubliceerd en sinds de publicatie is de koers van Chembio Diagnostics meer dan 200% gestegen.

Op vrijdag 7 februari maakte Bakker melding op Twitter van de aankoop van callopties Flow Traders. De aangekochte opties waren de maart 20 calls en op 26 februari werden de mei 24 calls aangeschaft voor 24 cent. De rendementen op deze optietrades variëren tussen 100% en 2000%. 

Op vrijdag 7 februari maakte Nick Bakker maakte melding van aankoop van call opties Wereldhave aangeschaft, die tien dagen later verkocht werden met een winst van 125%

Succesvolle kooptips voor aandelen op lange termijn

Nick Bakker melde op 8 oktober 2019 in het BNR Beleggerspanel dat hij op €135 aandelen Galapagos had gekocht. Sinds het melding over de aankoop is het aandeel Galapagos met 77% gestegen! Nick Bakker heeft deze positie inmiddels ook weer verkocht.

Nick Bakker maakte melding van de aankoop van aandelen Nvidia de dag na de Q3-cijfers in 2016. Bakker kocht eerst call opties op $65 en daarna de aandelen op $80 en vanaf $80 zijn de aandelen Nvidia met maar liefst 260% gestegen en $80 heeft daarna niet meer op het bord gestaan. 

Het aandeel Besi kocht Nick Bakker voor €8,63 per aandeel. Een behoorlijk wilde rit zoals u kunt zien. Sinds de aankoop van de aandelen is de koers met meer dan 350% gestegen. 

Met onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij een beleggingsfonds geselecteerd dat met minder risico, veel meer rendement weet te maken. Zelfs veteranen uit de beleggingswereld die wij spraken hadden nog niet eerder van dit fonds gehoord.  U krijgt het rapport “Het Best Beleggingsfonds Ter Wereld” bij aanschaf van een jaarabonnement op BiedLaat.nl.

Succesvolle verkooptips

Begin 2018 vond Nick Bakker na uitgebreid onderzoek dat het aandeel Longfin onterecht in de Russel indices werd opgenomen. Daardoor kochten Russel ETF’s deze aandelen onterecht. Na de publicatie van deze research op IEX werd een dag later door Russel deze fout toegegeven en moesten de aandelen Longfin door de fondsmanagers worden verkocht. Binnen een jaar na de publicatie was het aandeel met 99% gedaald.

In februari schreef Nick Bakker voor Beursgenoten een analyse waarin hij correct de daling van Boeing correct voorspelde. Na het verkoopadvies daalde het aandeel met maar liefst 75% in slechts 22 dagen

Na de jaarcijfers van Air France-KLM gaf Nick Bakker een waarschuwing over het aandeel. Hij vond dat het management onvoldoende rekening hield met de gevolgen van de coronacrisis. Een maand later was het aandeel 50% gedaald.

In december publiceerde Beursgenoten het verkoopadvies voor Pharming. De analyse was door Nick Bakker geschreven. Het aandeel is sinds het verkoopadvies van €1,50 naar €0,80 gedaald

Neem een abonnement bij BiedLaat en lees het rapport "Het Beste Beleggingsfonds ter Wereld" nu!

BiedLaat halfjaarabonnement

€29

maand

 • Een maand BiedLaat lid
 • Beste kooptips
 • Groeiaandelen selectie
 • Wordt nu een betere belegger

BiedLaat Jaarabonnement

€299

PER jaar

 • Een jaar BiedLaat lid
 • Meer rendement maken
 • Rapport "Het Beste Beleggingsfonds" gratis
 • Wordt nu een betere belegger

BiedLaat abonnement voor twee jaar

€598

voor 2 jaar

 • De goedkoopste optie
 • Alle kooptips en adviezen
 • Alle aandelen research
 • Rapport "Het Beste Beleggingsfonds" gratis
 • Wordt nu een betere belegger